Вибори у США: ЗМІ розкрили, коли Гарріс оголосить ім'я свого віцепрезидента

Читать на русском
Основна кандидатка у президенти США від Демпартії Камала Гарріс оголосить ім'я свого претендента на посаду віцепрезидента вже найближчими днями.
Фото: Getty Images

Основна кандидатка у президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс оголосить ім'я свого претендента на посаду віцепрезидента вже найближчими днями.

Про це повідомляє Reuters із посиланням на джерела у її штабі.

У якому віці президенти США складали присягуНа інфографіці – у якому віці складали присягу президенти США. І Джо Байден, і Дональд Трамп у разі перемоги стануть найстаршими президентами країни.

За даними журналістів, процес відбору напарника Гарріс добігає кінця. Вона планує представити свого віцепрезидента перед поїздкою до штатів, що вагаються, наступного тижня.

На даний момент до короткого списку кандидатів входять губернатор Кентуккі Енді Бешир, губернатор Пенсільванії Джош Шапіро, сенатор США Марк Келлі з Арізони, губернатор Міннесоти Тім Уолц і міністр транспорту Піт Буттіджич.

Зазначається також, що Гарріс у будь-якому разі має зробити свій вибір до 7 серпня – ця дата встановлена ​​Національним комітетом Демократичної партії.

Нагадаємо, що кампанія Гарріс менш ніж за тиждень зібрала понад 200 млн доларів. У її штабі наголошують, що це рекордно велика сума.

Також повідомлялося, що рейтинг схвалення віцепрезидентки США Камали Гарріс помітно зріс після рішення президента США Джо Байдена вийти із передвиборчих перегонів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: