Гарріс запускає кампанію для залучення виборців, яких відлякує кандидатура Трампа – ЗМІ

Читать на русском
Камала Гарріс запускає кампанію, щоб залучити на свій бік виборців-республіканців, яких відлякує Дональд Трамп.
Getty Image

Камала Гарріс запускає кампанію, щоб залучити на свій бік виборців-республіканців, яких відлякує Дональд Трамп.

Про це повідомляє Associated Press.

У якому віці президенти США складали присягуНа інфографіці – у якому віці складали присягу президенти США. І Джо Байден, і Дональд Трамп у разі перемоги стануть найстаршими президентами країни.

Зазначають, що програма «Республіканці за Гарріс» буде «кампанією всередині кампанії», під час якої відомі республіканці задіятимуть свої соцмережі, приділяючи особливу увагу виборцям, які підтримали колишнього посла ООН Ніккі Хейлі. Програма розпочнеться цього тижня із заходів в Аризоні, Північній Кароліні та Пенсільванії.

Associated Press пише, що задум полягає в тому, що найкращий спосіб змусити республіканця проголосувати за Гарріс – це почути безпосередньо від іншого республіканця, який зробив той самий вибір.

Раніше повідомляли, що колишній президент США Дональд Трамп погодився на дебати з віцепрезиденткою Камалою Гарріс 4 вересня на заході, який модеруватиме телеканал Fox News.

Та кампанія Гарріс заявила, що Трамп тікає, сподіваючись, що Fox News врятує його від дебатів, про які він вже домовився з ABC News.

Після цього Трамп накинувся з образами на Гарріс, заявивши, що у демократки «низький IQ» і що їй бракує «розумових здібностей для дебатів із ним».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: