Гарріс проведе співбесіди з шістьма кандидатами на посаду віцепрезидента – ЗМІ

Читать на русском
Кандидатка на посаду президента США від Демократичної партії Камала Гарріс цими вихідними проведе співбесіди з шістьма потенційними претендентами на посаду віцепрезидента.
Kamala Harris

Кандидатка на посаду президента США від Демократичної партії Камала Гарріс цими вихідними проведе співбесіди з шістьма потенційними претендентами на посаду віцепрезидента.

Про це пише АР із посиланням на джерела.

У якому віці президенти США складали присягуНа інфографіці – у якому віці складали присягу президенти США. І Джо Байден, і Дональд Трамп у разі перемоги стануть найстаршими президентами країни.

За інформацією журналістів, до списку претендентів увійшли губернатори Кентуккі Енді Бешир, Іллінойсу Джей Б. Пріцкер, Пенсильванії Джош Шапіро та Міннесоти Тім Вальц, а також сенатор Марк Келлі з Аризони та міністр транспорту Піт Буттіджедж.

Спочатку цей список налічував 10 імен. Проте деякі претенденти публічно відмовилися від розгляду своєї кандидатури, зокрема, губернатор Північної Кароліни Рой Купер.

Варто відзначити, що термін для обрання потенційного претендента на майбутню посаду віцепрезидента фактично закінчиться 6 серпня, коли Гарріс розпочне тур сімома ключовими штатами.

Нагадаємо, колишній президент США Дональд Трамп погодився на дебати з віцепрезиденткою Камалою Гарріс 4 вересня на заході, який модеруватиме телеканал Fox News.

Раніше повідомлялось, що кампанія Гарріс менш ніж за тиждень зібрала понад 200 млн доларів. У її штабі зазначають, що це рекордно велика сума. Також відомо, що вона випереджає Трампа за рейтингом у чотирьох ключових штатах.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: