Трамп погодився на дебати з Гарріс: відома дата

Читать на русском
Дональд Трамп анонсував дебати зі своєю суперницею від Демократичної партії віцепрезиденткою Камалою Гарріс 4 вересня.
фто: hvylya.net

Колишній президент США Дональд Трамп погодився на дебати з віцепрезиденткою Камалою Гарріс 4 вересня на заході, який модеруватиме телеканал Fox News.

Про це повідомляє видання The New York Times.

У якому віці президенти США складали присягуНа інфографіці – у якому віці складали присягу президенти США. І Джо Байден, і Дональд Трамп у разі перемоги стануть найстаршими президентами країни.

Як відомо, до цього він відмовлявся від них через неофіційність Гарріс як кандидата від демократів.

«Правила будуть схожі на правила моїх дебатів із Сонним Джо, до якого його партія жахливо ставилася, але з повною аудиторією», – написав Трамп у своїй соцмережі Truth Social.

Зазначається, що якщо це станеться, то це будуть другі президентські дебати в цьому виборчому циклі і перші між Трампом і новою кандидаткою від демократів.

Згідно зі словами Трампа, дебати відбудуться в місці, яке буде визначено пізніше, в Пенсильванії – одному із ключових штатів, перемога в якому може допомогти вирішити долю виборів.

Трамп також заявив, що він «повністю готовий прийняти» Гарріс як нового кандидата від демократів.

NYT пише, що станом на ранок суботи, 3 серпня, поки незрозуміло, чи погодилася Гарріс на дебати та їхні умови. Представники її кампанії не відповіли виданню на запити про коментарі. У Fox News також не прокоментували цю інформацію.

Нагадаємо, 2 серпня віцепрезидентка США Камала Гарріс забезпечила собі більшість голосів делегатів Національного з'їзду Демократичної партії. Її вже підтримали понад 2350 делегатів. Цієї кількості голосів достатньо, щоб висуватись у президенти.

Раніше повідомлялось, що кампанія Гарріс менш ніж за тиждень зібрала понад 200 млн доларів. У її штабі зазначають, що це рекордно велика сума. Також відомо, що Гарріс випереджає Трампа за рейтингом у чотирьох ключових штатах.

24 липня колишній президент США Дональд Трамп погодився провести дебати з віцепрезиденткою Камалою Гарріс.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: