Трамп відмовляється від дебатів з Камалою Гарріс – ЗМI

Читать на русском
Колишній президент США Дональд Трамп почав сумніватися у необхідності дебатів зі своєю опоненткою Камалою Гарріс.
Фото: AP

Колишній президент Трамп у новому інтерв’ю поставив під сумнів, чому він повинен дебатувати з віце-президентом Камалою Гарріс під тиском з боку її кампанії.

Про це пише The Hill.

У якому віці президенти США складали присягуНа інфографіці – у якому віці складали присягу президенти США. І Джо Байден, і Дональд Трамп у разі перемоги стануть найстаршими президентами країни.

У інтерв'ю телеканалу Fox Business Network Трамп зазначив, що саме команда Байдена наполягала на червневих дебатах, після чого демократи закликали президента відмовитися від кандидата.

Колишній президент США зазначив, що вважає Гарріс кращою за Байдена, проте зрештою вона буде гіршою за нього.

«Зараз я кажу, навіщо мені проводити дебати? Я лідирую в опитуваннях. І її всі знають, і всі знають мене», - заявив республіканець.

Раніше кампанії Трампа та Байдена погодилися провести дебати 10 вересня на ABC News, але Трамп припустив, що зміна кандидата від Демократичної партії дала йому можливість вносити зміни, міняючи ведучого або формат. Він висловив особливе розчарування у ABC News і запропонував провести дебати на Fox News.

У вівторок, 30 липня, Гарріс зібрала натовп в Атланті та закликала Трампа вийти з дебатів.

«Що ж, Дональде, я сподіваюся, що ти передумаєш зустрічатися зі мною на сцені дебатів, тому що, як кажуть, якщо тобі є що сказати, скажи це мені в очі», — заявила Гарріс.

Нагадаємо, 2 серпня віцепрезидентка США Камала Гарріс забезпечила собі більшість голосів делегатів Національного з'їзду Демократичної партії. Її вже підтримали понад 2350 делегатів. Цієї кількості голосів достатньо, щоб висуватись у президенти.

Раніше повідомлялось, що кампанія Гарріс менш ніж за тиждень зібрала понад 200 млн доларів. У її штабі зазначають, що це рекордно велика сума. Також відомо, що Гарріс випереджає Трампа за рейтингом у чотирьох ключових штатах.

24 липня колишній президент США Дональд Трамп погодився провести дебати з віцепрезиденткою Камалою Гарріс.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: