Камала Гарріс викликала на дебати потенційного віце-президента Трампа – ЗМІ

Читать на русском
Камала Гарріс викликалана дебати потенційного віце-президента Трампа - Джеймса Венса, який відомий своїми суперечливими заявами щодо зовнішньополітичних питань, зокрема, щодо України.
Getty Images

Чинна віце-президентка Камала Гарріс привітала сенатора Джей Ді Венса з обранням на посаду заступника колишнього президента Дональда Трампа, викликавши його на дебати.

Про це повідомляє видання Politico.

Як зазначається, у телефонному зверненні Гарріс висловила «надію, що вони зможуть зустрітися на віце-президентських дебатах, запропонованих телеканалом CBS News».

Очікується, що Гарріс і Венс зійдуться на дебатах пізніше цього літа. Кампанія Байдена погодилася на проведення дебатів на CBS, що мають відбутися 23 липня або 13 серпня.

Кампанія Трампа не відхилила запрошення, але при цьому прийняла запрошення Fox News на дебати віце-спікерів.

«Ми знаємо, що Дональду Трампу потрібен помічник. Він не хоче партнера по керівництву. Він не хоче ще одного Майка Пенса, і я думаю, що це зрозуміло», - сказала Гарріс у коментарі ЗМІ.

Згідно зі словами чиновниці, важливим критерієм буде те, чи будуть вони абсолютно лояльними до Трампа, «незважаючи на країну, присягу або, відверто кажучи, американський народ?»

«Я планую бути в студії CBS ... в липні або серпні. І подивимося, чи з'явиться інша сторона. Я готова виступити з доказом - кого б він не вибрав, хто б це не був», - зазначила Гарріс.

Нагадаємо, Дональд Трамп офіційно став кандидатом в президенти США від республіканців. Також він обрав своїм віце-президентом скандального сенатора Джея Ді Венса.

Замах на Трампа було скоєно 13 липня у штаті Пенсильванія. Політик отримав поранення вуха, але вже виписаний із лікарні та збирається взяти участь у з'їзді Республіканської партії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: