Гарріс не погодилася провести дебати на умовах Трампа

Читать на русском
Віцепрезидентка США Камала Гарріс не погодилася на пропозицію Дональда Трампа щодо дебатів, які модеруватиме телеканал Fox News.
Kamala Harris

Віцепрезидентка США Камала Гарріс не погодилася на пропозицію Дональда Трампа щодо дебатів, які модеруватиме телеканал Fox News.

Про це повідомив директор з комунікацій кампанії Гарріс Майкл Тайлер.

У якому віці президенти США складали присягуНа інфографіці – у якому віці складали присягу президенти США. І Джо Байден, і Дональд Трамп у разі перемоги стануть найстаршими президентами країни.

Зокрема, кампанія Гарріс заявила, що кандидат від республіканців Дональд Трамп тікає, сподіваючись, що Fox News врятує його від дебатів, про які він вже домовився з ABC News.

«Йому потрібно припинити грати в ігри та з'явитися на дебати, на які він вже погодився 10 вересня», – заявив Тайлер.

При цьому віцепрезидентка Гарріс у будь-якому разі буде присутня в ефірі ABC News, щоб скористатися можливістю поспілкуватися з національною аудиторією в прайм-тайм.

Тайлер додав, що кампанія відкрита для обговорення подальших дебатів, але тільки після того, як відбудуться ті, на які обидві кампанії вже погодилися.

Раніше повідомляли, що колишній президент США Дональд Трамп погодився на дебати з віцепрезиденткою Камалою Гарріс 4 вересня на заході, який модеруватиме телеканал Fox News.

До слова, 2 серпня віцепрезидентка США Камала Гарріс забезпечила собі більшість голосів делегатів Національного з'їзду Демократичної партії. Її вже підтримали понад 2350 делегатів. Цієї кількості голосів достатньо, щоб висуватись у президенти.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: