Нічна атака на Україну: на Хмельниччині та у Сумах пролунала серія вибухів

Читать на русском
У ніч на середу у Сумах двічі пролунали вибухи. Також стало відомо про звуки вибухів у Білоцерківському районі Київщини та Хмельницькій області.
Ілюстративне фотоGetty Images

У ніч на середу, 7 серпня, у Сумах, а також Хмельницькому та Білоцерківському районі пролунали вибухи. При цьому, російські окупанти запустили по Україні дрони.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

Як відомо, о 0:30 у Сумах двічі пролунали вибухи. За інформацією голови Сумської МВА Олексія Дрозденка, у місті працює протиповітряна оборона. У Сумській області на той момент повітряна тривога тривавала вже 14 годину.

О 1.16 Дрозденко повідомив, що після збиття ворожої цілі можуть сипатися уламки.

При цьому, звуки вибухів у Хмельницькому пролунали декілька разів. Зокрема, о 2:30, 2:33 та 2:35.

До цього у Повітряних силах ЗСУ повідомляли про рух ворожих дронів з Вінницької в напрямку Хмельницької області, зокрема у напрямку Старокостянтинова.

Також близько 02:29 стало відомо про звуки вибухів у Білоцерківському районі. Місцеві канали пишуть, що в регіоні працює ППО.

Станом на 2:50 повітряну тривогу було оголошено у Полтавській, Кіровоградській, Черкаській, Київській, Вінницькій, Хмельницькій, Тернопільській, Львівській та Івано-Франківській областях.

Згодом, о 03:35 на Хмельниччині знову пролунали вибухи. Моніторингові канали повідомляють про 2 дрони у напрямку Старокостянтинова.

Нагадаємо, ввечері 6 серпня, російська окупаційна армія обстріляла з артилерії Херсон, внаслідок чого поранення отримали двоє людей.

Окрім цього, внаслідок ранкового ракетного удару по Харкову загинула одна людина, кількість постраждалих збільшилася до 12 осіб.

Також стало відомо, що Сили ППО минулої ночі збили 4 із 6 ракет, а також 15 із 16 шахедів у Київській, Херсонській, Миколаївській та Хмельницькій областях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: