«Масштабна провокація»: путін через добу прокоментував бої у Курській області

Читать на русском
Путін через добу прокоментував бої у Курській області, назвавши ситуацію масштабною провокацією.
Sputnik/Reuters

Російський диктатор володимир путін через добу прокоментував бої в Курській області, назвавши їх «масштабною провокацією київського режиму».

Його цитують пропагандистські ЗМІ.

Як швидко путін публічно реагує на надзвичайні події в росії та на фронтіПутін відреагував на теракт у підмосковному Crocus City Hall через 19 годин. На інфографіці – як швидко він публічно реагує на надзвичайні події.

«Київський режим здійснив чергову масштабну провокацію, веде невибіркову стрілянину з різних видів зброї, зокрема ракетної, по цивільних будівлях», – заявив путін на нараді з урядовцями.

Путін заявив, що доручив низці відомств надати допомогу мешканцям Курської області, а також анонсував нараду із силовиками.

Нагадаємо, вранці 6 серпня місцева влада Курської області заявила про нібито спробу ЗСУ прорватися на територію регіону. Вдень російське Міноборони підтвердило, що в області точаться бої: стверджувалося, що кордон нібито намагалися прорвати «близько 300 бійців ЗСУ».

Сьогодні в Міноборони заявили, що «не допустили просування ЗСУ вглиб території рф на кордоні Курської області». Водночас, російські воєнкори повідомляють про захоплення кількох населених пунктів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: