Вибори в США: Гарріс випереджає Трампа на 5 пунктів у загальнонаціональному опитуванні

Читать на русском
Камала Гарріс випереджає Дональда Трампа з результатом 42 відсотка проти 37 відсотків в загальнонаціональному опитуванні щодо президентських виборів у США.
nbcnews.com

Віцепрезидентка США та кандидатка від демократів Камала Гарріс випереджає республіканця Дональда Трампа у загальнонаціональному опитуванні – 42% проти 37%.

Результати опитування Ipsos оприлюднює Reuters.

Новий кандидат у президенти США від демократів: що потрібно знати про Камалу ГаррісНа інфографіці – що відомо про Камалу Гарріс, яка балотується у президенти США від Демократичної партії замість Джо Байдена.

Гарріс збільшила свою перевагу порівняно з опитуванням Reuters/Ipsos від 22–23 липня, яке показало, що за неї готові проголосувати 37% американців проти 34% за Трампа.

В окремому опитуванні Ipsos, Гарріс випереджає Трампа з результатом 42% проти 40% у семи ключових штатах – Арізона, Джорджія, Мічиган, Невада, Північна Кароліна, Пенсильванія та Вісконсін.

Нагадаємо, опитування CBS News/YouGov показало, що у Гарріс і Трампа рівні шанси на перемогу в ключових штатах.

Дональд Трамп заявив, що хоче провести серію дебатів із Камалою Гарріс у вересні – на телеканалах ABC, Fox та NBC.

Раніше віцепрезидентка відмовилася від дебатів із Трампом на Fox News. Після цього Трамп образив Гарріс, заявивши, що вона має «низький IQ» і їй бракує «розумових здібностей для дебатів із нею».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: