ДТП з автобусом на Хмельниччині: один з постраждалих дітей та водій у реанімації

Читать на русском
У Хмельницькій області внаслідок ДТП загинули 12-річна дівчинка та вчителька, 16 дітей госпіталізовано. Водій та одна дитина в реанімації.
Офіс генпрокурора

Внаслідок аварії з автобусом у Хмельницькій області 16 дітей доставлено до лікарень. Одна дитина та водій автобуса у тяжкому стані.

Про це повідомили в Офісі Генпрокурора.

«16 дітей доставлено до медичних закладів. Одна дитина та водій автобуса у тяжкому стані у реанімації. Внаслідок ДТП загинула 12-річна дівчинка та вчителька, яка супроводжувала групу», – йдеться у повідомленні.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб (ч. 3 ст. 286 КК України).

Нагадаємо, сьогодні вранці поблизу села Вишнопіль Старокостянтинівської тергромади сталася аварія. Водій автобуса перевозив групу дітей у супроводі двох дорослих із Житомирської області до села Микуличин Івано-Франківської області. Всього в автобусі знаходилася 21 особа, з яких 17 дітей. Водій не впорався з керуванням, автобус перекинувся.

Раніше сталася аварія на трасі Київ-Чоп.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: