На трасі Київ – Чоп зіткнулися мікроавтобус та автопоїзд, є загиблі

Читать на русском

На трасі Київ – Чоп на Львівщині зіткнулися мікроавтобус та автопоїзд, водії загинули. Попередньо водій мікроавтобуса виїхав на зустрічну смугу.
facebook.com/MVS.LVIV

На трасі Київ – Чоп на Львівщині сьогодні вранці, 12 серпня, зіткнулися мікроавтобус Renault Master та автопоїзд DAF. Водії загинули на місці.

Про це повідомляє обласна поліція.

Поліція показала відео з місця смертельної ДТП на РівненщиніУ суботу, 6 липня, поблизу Рівного сталась смертальна ДТП. Загинули 14 людей, в тому числі 6-річна дитина. Поліція публікує відео з місця аварії.

ДТП сталася близько сьомої ранку біля села Підбірці Львівського району.

«Зіткнулися мікроавтобус Renault Master, яким керував 22-річний мешканець Львівщини та автопоїзд DAF під керуванням жителя міста Київ віком 55 років. Внаслідок зіткнення водії транспортних засобів загинули на місці події. Також попередньо встановлено, що водій мікроавтобуса виїхав на смугу зустрічного руху», – повідомили у поліції.

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Внаслідок ДТП рух на дорозі Київ — Чоп біля населеного пункту Підбірці (об'їзд Львова) було перекрито повністю.

Нагадаємо, 17 липня у Львівській області сталася масштабна ДТП за участю вантажівки та рейсового автобуса. Чотири людини загинули, семеро постраждали.

14 липня на Тернопільщині потрапив у ДТП автобус із 40 паломниками.

У Рівненській області 6 липня зіткнулися вантажівка та маршрутний мікроавтобус Рівне – Хмельницький, загинули 14 людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: