Окупанти здійснили перегрупування своїх військ у Вовчанську

Читать на русском
У Вовчанську окупанти продовжують вести повітряну розвідку. У центральній частині міста противник провів перегрупування
Генштаб ЗСУ

Росіяни провели перегрупування штурмових підрозділів у центральній частині Вовчанська Харківської області. Також ворог проводить активну повітряну розвідку.

Про це повідомило Оперативно-тактичне угруповання (ОТУ) Харків.

Морпіхи знищили штурмову групу десантників рф під Вовчанськом – відеоОкупантам не вдалося сховатися від дронів українських військових на Харківщині. Штурмову групу десантників знищили під Вовчанськом.

«У Вовчанську окупанти продовжують вести повітряну розвідку. У центральній частині міста противник провів перегрупування штурмових груп 153-го танкового полку та 4-ї добровольчої штурмової бригади штурмові дії у кварталі багатоповерхової забудови з метою продовження штурмових дій», – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що протягом доби на Харківському напрямку російські окупанти 13 разів намагалися атакувати позиції ЗСУ. Українські військові зупинили всі спроби противника просунутися в глиб України.

В ОТУ Харків додали, що в районі населеного пункту Тихе відзначено підготовку підрозділів 83-ї окремої десантно-штурмової бригади до проведення наступальних дій. За населеним пунктом Вовчанські Хутори противник завдав удару РСЗВ з території росії.

В районі населеного пункту Глибоке противник переміщає особовий склад, проводить евакуаційні заходи. У районі населених пунктів Стариця, Бугруватка, Огірцеве ворог проводить внутрішню ротацію.

Нагадаємо, цього тижня до Вовчанська зайшли нові штурмові групи росіян. Раніше на Вовчанському напрямку артилеристи прикордонної бригади «Гарт» знищили укриття російської піхоти та замаскований транспортний засіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: