Ворог готує штурм в районі агрегатного заводу у Вовчанську – ОТГ Харків

Читать на русском
У Вовчанську рф проводить підготовку до проведення штурмових дій у кварталі багатоповерхової забудови та в районі агрегатного заводу.
Колаж: Главред, фото: ОК Запад,2day.kh.ua

Російські окупанти готуються до штурмових дій у районах багатоповерхової забудови та агрегатного заводу у Вовчанську Харківської області.

Про це повідомило оперативно-тактичне угруповання військ Харків у п'ятницю, 9 серпня.

Для боїв у Вовчанську окупанти використовують найманців з Єгипту – ЗСУУ Вовчанську ворог активізував повітряну розвідку за допомогою дронів і проводить переміщення особового складу. Там окупанти також використовують найманців з Єгипту.

Повідомляється, що у Вовчанську ворог здійснює підготовку до проведення штурмових дій у кварталі багатоповерхової забудови та в районі агрегатного заводу.

Для цього росіяни залучили додатковий особовий склад загону Шторм 153 танкового полку 47 танкової дивізії, а також здійснили заходи логістичного забезпечення.

Нагадаємо, у червні повідомлялося, що у Вовчанську росіян заблокували на агрегатному заводі. У липні росіяни перемістили у Вовчанськ нові штурмові групи. А днями стало відомо, що рф перекидає на Харківський напрямок підрозділ із Луганщини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: