У Дніпрі, Запоріжжі та Сумах під час тривоги пролунали вибухи

Читать на русском
Сьогодні під час повітряної тривоги пролунали вибухи одразу у трьох містах України. ЗСУ попереджали про ракетну небезпеку.
ілюстративне фотоскрін з відео

У п'ятницю, 16 серпня, в Україні оголосили повітряну тривогу в ряді областей через загрозу ударів баллістикою. У Сумах, Дніпрі та Запоріжжі було чути вибухи.

У Повітряних силах ЗСУ попередили, що є загроза застосування балістичних ракет у низці областей, де було оголошено повітряну тривогу.

І вже за кілька хвилин у Дніпрі, Запоріжжі та Сумах пролунали вибухи. Про них повідомили місцеві жителі та Telegram-канали.

Подробиць про вибухи та їх наслідки поки що немає. При цьому загроза нових ударів, за даними Повітряних сил, поки що зберігається там, де ще триває тривога.

Нагадаємо, у ніч на 16 серпня у Києві під час повітряної тривоги також пролунали вибухи. Місцева влада повідомила про роботу сил ППО і закликала залишатися в укриттях. У КМВА повідомили про загрозу ударних дронів.

Вранці Київська міська військова адміністрація повідомила, що столицю намагалися атакувати шахедами, але обійшлося без постраждалих та руйнувань.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: