Кадиров заявив, що отримав від Маска Tesla Cybertruck, бізнесмен заперечує

Читать на русском
Рамзан Кадиров заявив, що американський бізнесмен Ілон Маск передав йому Tesla Cybertruck. Однак сам бізнесмен відкинув цю заяву.
Getty Image

Рамзан Кадиров заявив, що американський бізнесмен Ілон Маск передав йому Tesla Cybertruck. Однак сам бізнесмен відкинув цю заяву.

Про це йдеться на сторінках у соцмережах Кадирова та Маска.

Відомо, що нещодавно Кадиров заявив, що отримав від Ілона Маска кібертрак та особисто випробував нову техніку. На кадрах помітно, що на дах автівки встановили озброєння.Глава Чечні при цьому повідомив, що автівку відправлять до зони бойових дій.

«Ілоне, дякую! Приїжджай до Грозного, прийму тебе як найдорожчого гостя! Не думаю, що в нашому російському МЗС будуть проти такої поїздки. І, звичайно, чекаємо на нові твої розробки, які сприятимуть завершенню СВО», – написав кадиров.

Сам Маск після хвилі обурення у соцмережі заперечив, що дарував Кадирову Tesla.

«Ви справді настільки відсталі, що думаєте, що я подарував Cybertruck російському генералу? Це дивовижно», – написав він.

Нагадаємо, у ніч проти 13 серпня кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп дав інтервʼю американському мільярдеру Ілону Маску. Зокрема, вони обговорили війну в Україні та передвиборчу кампанію експрезидента США.

Маск заявив, що інтерв'ю з кандидатом у президенти США Дональдом Трампом та його подальші обговорення у соцмережі X зібрали мільярд переглядів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: