Маск після замаху на Трампа заявив, що його теж намагалися двічі вбити

Читать на русском
Засновник і генеральний директор компанії SpaceX Ілон Маск повідомив про два замахи на його життя за останні 8 місяців.
фото АР

Засновник і генеральний директор компанії SpaceX Ілон Маск повідомив про два замахи на його життя за останні 8 місяців.

Про це він написав у соцмережі X.

Випадки вбивства лідерів держав та політичних рухівПрем'єр Словаччини Роберт Фіцо пережив замах. На інфографіці – випадки вбивств лідерів держав та рухів.

«Двоє людей (окремі випадки) вже намагалися вбити мене протягом останніх 8 місяців. Їх заарештували зі зброєю приблизно за 20 хвилин їзди від штаб-квартири Tesla в Техасі», – зазначив Маск.

Він опублікував допис, де заявив що повністю підтримує Трампа та сподівається на його швидке одужання. Після цього один з відомих блогерів в X, пропагандист Ієн Майлз Чонг, закликав Маска «потроїти охорону» після нападу на Трампа.

«Якщо вони можуть прийти по Трампа, вони також прийдуть по вас», – написав він.

Нагадаємо, 13 липня під час виступу кандидата в президенти США Дональда Трампа у Пенсильванії пролунали постріли. Повідомляється, що після низки пострілів Трамп упав на землю, коли виголошував промову. Сам Трамп заявив, що поранений у верхню частину правого вуха і втратив багато крові.

Підозрюваний у спробі вбивства колишнього президента США був ідентифікований як 20-річний Томас Метью Крукс із Бетел-Парку, штат Пенсильванія.

Після цього пропагандисти рф запустили фейк про нібито причетність українських спецслужб до замаху на Трампа.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: