Бійці ССО з HIMARS знищують мости та понтони у Курській області – відео

Читать на русском
Українські бійці за допомогою систем HIMARS знищують мости та понтони росіян у Курській області.
Getty Image

Українські бійці за допомогою систем HIMARS знищують мости та понтони росіян у Курській області.

Про це йдеться на сторінці Сил спецоперацій.

На Курщині знищили понтонну переправу через Сейм: супутникові знімкиЧерез річку Сейм у Глушковському районі Курської області окупанти звели понтонну переправу. Проте супутникові знімки показують, що вона також зникла.

У дописі показали кадри роботи воїнів Сил спеціальних операцій у Курській області. Зокрема, бійці за допомогою безпілотників виявили та знищили мости та понтонні переправи ворога.

«На відео показані ефективні враження операторами ССО ворожої інженерної техніки в Курській області, а також виявлення та корегування вогню Хаймарсів по мостах та понтонним переправам», – зазначають у повідомленні.

Крім того, воїнами ССО спільно з Силами оборони України знищено скупчення техніки, польовий склад боєкомплекту та паливно-мастильних матеріалів, комплекс РЕБ, а також 152-мм гармату Д-20.

Нагадаємо, нещодавно у російських пабліках намагалися з’ясувати, чи було знищено третій і останній міст через річку Сейм у Глушківському районі Курщини.

Відзначимо, що українські військові 16 серпня під час операції на території рф завдали ударів по мосту в Глушківському районі Курської області.

А вже 18 серпня, у росії повідомили, що у Курській області ЗСУ пошкодили другий міст через річку Сейм. Командувач Повітряних Сил ЗСУ підтвердив ураження мосту та опублікував відео бойової роботи українських бійців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: