Війська рф скинули дві авіабомби на Сумщину, є загиблі

Читать на русском
Внаслідок російської атаки загинуло двоє цивільних чоловіків 74 та 67 років, а дружина одного із загиблих отримала поранення та була госпіталізована.
shostka.info

Сьогодні вдень, 22 серпня, російські окупанти скинули два КАБи на Есманьську громаду Шосткинського району Сумщини. Внаслідок авіаудару загинуло двоє чоловіків та поранена жінка.

Про це пресслужба прокуратури Сумщини повідомляє у Telegram.

«За даними слідства, 22 серпня 2024 року близько 13:00 год, застосовуючи заборонені міжнародним правом методи ведення війни, окупанти скинули на цивільну інфраструктуру Есманьської громади Шосткинського району два КАБи», - йдеться у повідомленні.

Внаслідок російської атаки загинуло двоє цивільних чоловіків 74 та 67 років, а дружина одного із загиблих отримала поранення та була госпіталізована.

Зазначається, що проводиться досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднане з умисним убивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, що за добу, 21 серпня, на Сумщині зафіксували 256 вибухів. Внаслідок атак поранено 5 місцевих жителів.

Також сьогодні, 22 серпня, російські окупаційні війська вдарили по Херсону і населених пунктах Бериславського, Херсонського та Каховського районів області, у результаті чого загинула одна жінка та ще 14 мешканців були поранені.

Окрім цього, війська рф атакували село Томарине, внаслідок чого загинула місцева жителька.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: