У ВМС підтвердили удар по російському порту «Кавказ» та знищення порому з пальним

Читать на русском
ЗСУ підтвердили вчорашню атаку по порому Конро Трейдер у порту Кавказ Краснодарського краю росії.
Колаж 24 каналу

У Військово-морських силах ЗСУ підтвердили атаку на пором «Конро Трейдер» у порту «Кавказ» Краснодарського краю росії.

Інформацію підтвердив речник ВМС Дмитро Плетенчук у коментарі Суспільне.Крим.

Морський бій триває: пошкоджені або знищені кораблі Чорноморського флоту рфУкраїна продовжує знищувати російський Чорноморський флот На інфографіці – пошкоджені та потоплені під час війни кораблі та катери.

«Військово-морські сили знищили пором у порту «Кавказ», який перевозив пальне на користь збройних сил росії. Це був останній з працюючих поромів. Зараз у них один пором на ремонті та ще один на якорі в Азові. Росіяни не наважуються перевозити пальне залізницею Кримського мосту, бо бояться, що вона не витримає навантаження. Можливо, вони для цього будуть використовувати автоцистерни», – розповів Плетенчук.

У свою чергу голова асоціації вантажних перевізників та експедиторів Криму, колишній міністр транспорту Криму Анатолій Цуркін на своєму каналі в Telegram повідомив, що роботу Керченської переправи тимчасово призупинено до ліквідації наслідків.

Нагадаємо, у четвер, 22 серпня, у російському порту «Кавказ», що розташований у Краснодарському краї, пролунали вибухи. Там почалася пожежа, спалахнув залізничний пором з цистернами. Пізніше в рф заявили, що атакований у порту «Кавказ» пором затонув.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: