Після атаки дронів у Воронезькій області ввели режим надзвичайної ситуації

Читать на русском
У Воронезькій області росіяни ввели режим надзвичайної ситуації після атаки дронів в ніч на 24 серпня.
t.me mchs_official

У Воронезькій області росіяни ввели режим надзвичайної ситуації після атаки дронів в ніч на 24 серпня.

Про це повідомив губернатор Воронезької області Олександр Гусєв.

Найбільші атаки на російські аеродроми: скільки літаків було пошкоджено та знищеноНайбільші атаки на російські військові аеродроми початку повномасштабної війни – на інфографіці. Цієї ночі в Пскові росіяни втратили чотири військово-транспортні літаки Іл-76.

Відомо, що режим надзвичайної ситуації оголосили в Острогозькому районі Воронезької області у суботу, 24 серпня. За словами губернатора, наразі проведено евакуацію одного села та одного поселення, близько 200 осіб. Там розгорнули пункт тимчасового розміщення.

Крім цього повідомляють, що через пошкодження лінії електропередач в одному із сіл Острогозького району можуть бути перебої з електропостачанням.

Відзначимо, що внаслідок нічної атаки безпілотників горить та досі детонує склад з боєприпасами. При цьому Гусєв стверджує, що вночі нібито збили п'ять дронів, а склад спалахнув від їхніх уламків.

Нагадаємо, у ніч на суботу, 24 серпня, у Воронезькій області рф було чутно звуки вибухів. Місцеві жителі та влада повідомляють про атаку безпілотників на регіон. Повідомляли, що у місті розташований навчальний центр з підготовки молодших спеціалістів автобронетанкової служби Міністерства оборони рф.

Крім цього, в ніч на 22 серпня у Волгоградській області рф пролунали вибухи. Місцеві жителі повідомили про атаку безпілотників на військовий аеродром. Пізніше стало відомо, що на аеродромі у Волгоградській області рф було уражено склади з КАБами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: