Святковий гуркіт: у ГУР розповіли про підрив великого складу боєприпасів у рф

Читать на русском
Українські розвідники завдали успішного вогневого ураження по польовому складу боєприпасів поблизу населеного пункту Острогозьк Воронезької області рф.
mil.in.ua

Українські розвідники завдали успішного вогневого ураження по польовому складу боєприпасів поблизу населеного пункту Острогозьк Воронезької області рф.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Найбільші атаки на російські аеродроми: скільки літаків було пошкоджено та знищеноНайбільші атаки на російські військові аеродроми початку повномасштабної війни – на інфографіці. Цієї ночі в Пскові росіяни втратили чотири військово-транспортні літаки Іл-76.

Сьогодні, 24 серпня, року воїни ГУР МО України завдали успішного вогневого ураження по польовому складу боєприпасів, розташованому поблизу населеного пункту Острогозьк Воронезької області рф.

Склад належав угрупуванню військ «Запад» Збройних сил рф. Українські воїни відзначають, що на території військового об’єкта зберігались артилерійські і танкові снаряди загарбників, набої для стрілецької зброї та ракети класу «земля-повітря». Загалом понад п’ять тисяч тонн боєприпасів.

«Детонація - триває! Святковий гуркіт - аж до небес! Продовжуємо боротьбу», – додають у дописі.

Святковий гуркітГоловне управління розвідки МО України

Нагадаємо, у ніч на суботу, 24 серпня, у Воронезькій області рф було чутно звуки вибухів. Місцеві жителі та влада повідомляли про атаку безпілотників на регіон.

Згодом росіяни оголосили в Острогозькому районі надзвичайну ситуацію. Було проведено евакуацію одного села та одного поселення, загалом близько 200 осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: