Росія продає всі державні шахти на окупованій Луганщині – ЦНС

Читать на русском
Окупанти фактично вбили вугледобувну галузь на ТОТ України. У Луганській області росіяни продають всі державні шахти так званим інвесторам.
sprotyv.mod.gov.ua

Окупанти фактично вбили вугледобувну галузь на ТОТ України. У Луганській області росіяни продають всі державні шахти так званим інвесторам.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

За їхніми даними, наразі росіян шукають «інвесторів» для шахт на тимчасово окупованих територіях, тоді як заборгованість перед шахтарями зростає.

У дописі наголошують, що загарбники фактично вбили вугледобувну галузь на окупованих землях України. Сьогодні більшість шахт закрита й пограбована. В регіоні спостерігають дефіцит шахтарів, а ті що лишились не отримують зарплату місяцями.

«Враховуючи, що всі правочини окупаційної адміністрації не є дійсними, то після продажу інвестори просто вивезуть обладнання, а шахти закриють як це було в сусідній Донецькій області», – додають у Центрі.

Також повідомляли, що з початком другої фази російсько-української війни у 2022 році окупаційна влада через свої фейкові адміністрації почала активно впроваджувати політику деструктивного впливу на тимчасово окупованих територіях.

Також писали, що на ТОТ окупанти впровадили новий шкільний предмет, – моральні основи сімейного життя. Дітей нібито навчають російських цінностей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: