ЗСУ взяли під контроль ще два населені пункти в Курській області – Зеленський

Читать на русском
Президент повідомив, що ЗСУ просунулися вперед у Курській області на відстань до трьох кілометрів та взяли під контроль два населених пункти.
Фото: УНIАН

Українські військові продовжують наступ на території Курської області рф. ЗСУ взяли під контроль іще два населених пункти.

Про це у вечірньому зверненні повідомив президент Володимир Зеленський.

Курська область серед інших регіонів росії: головні цифриЩо відомо про Курську область росії – населення, площа, середня зарплата, економічні показники.

За словами Зеленського, він говорив з головнокомандуючим ЗСУ Олександром Сирським, який підтвердив просування наших військових на території рф.

«Є просування наше в Курській області – від одного до трьох кілометрів. Взяли під контроль іще два населених пункти. Тривають активні дії щодо ще одного населеного пункту. Є поповнення обмінного фонду. Дякую!», – розповів президент.

Ще одною темою для обговорення став захист Донеччини. Найбільше уваги приділили Новогродівці та Водяному, де останніми днями фіксують найбільшу кількість штурмів.

Нагадаємо, напередодні Зеленський назвав основні задачі операції ЗСУ в російській Курській області. За його словами, операція ЗСУ в Курській області складна, проте вона йде за планом і приносить свої результати.

Також нещодавно у ЗСУ заявили, що росія відвела частину підрозділів з Харківщини на Курський напрямок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: