Сили ППО збили близько трьох десятків ракет і дронів, які намагалися атакувати Київ

Читать на русском
Сили ППО сьогодні збили півтора десятки ракет і стільки ж дронів, які летіли у сторону Києва.
klymenko-time.com

Сили протиповітряної оборони вночі та вранці збили близько трьох десятків ракет та дронів, які летіли на Київ.

Про це повідомили у військовій адміністрації міста.

Масована атака: у Харкові, Кривому Розі, Дніпрі, Києві та інших містах пролунали вибухи (оновлено)Росія атакувала Україну ракетами, повідомляється про вибухи у Харкові, Дніпрі, Вінниці, Кривому Розі та інших містах.

Як розповів голова адміністрації Сергій Попко, вночі до десятка ударних безпілотників намагалися атакувати столицю з різних напрямків, але були знищені на підступах до міста.

Вранці росіяни підняли 11 бортів стратегічних бомбардувальників Ту-95МС, 6 стратегічних бомбардувальників Ту-22м3, потім 3 МіГ-31К і вивели у Чорне море 4 ракетоносія «Калібрів».

«На Київ крилаті ракети заходили після складних маневрів, дуже щільними групами з різних напрямків. Під час атаки цих крилатих ракет, ворог випустив в напрямку столиці поспіль кілька балістичних рекет, в тому числі і аеробалістичний «Кинджал». Силами та засобами протиповітряної оборони було уражено приблизно півтора десятка ракет. Прямо зараз триває атака на Київ ударних БпЛА з різних напрямків. Воїни ППО з ночі вже знищили загалом приблизно півтора десятки ворожих безпілотників, які прямували на столицю», – повідомив Попко.

Станом наразі у Києві немає руйнувань чи постраждалих. Але у багатьох районах міста є проблеми із електропостачанням.

Нагадаємо, аварійні відключення світла було запроваджено по всій Україні, у деяких регіонах їх уже замінили плановими. Загалом ситуація в енергетиці після атаки залишається складною.

Що відомо про наслідки масованого удару по Україні, зібрало «Слово і діло».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: