Графіки відключення світла сьогодні діятимуть у всіх областях – Укренерго

Читать на русском
У всіх областях сьогодні діють графіки відключення світла. В Укренерго заявили, що проводять аварійно-відновлювальні роботи після вчорашньої атаки.
donpatriot.news

Графіки відключення електроенергії сьогодні, 27 серпня, діятимуть у всіх областях України.

Про це повідомили в Укренерго.

Три найбільш масовані повітряні атаки на Україну: порівнянняПорівняння трьох масованих обстрілів України – 24 лютого 2022 року, 29 грудня 2023-го та сьогодні, 26 серпня.

З 6 до 11 та з 15 до 21 застосовуються чотири черги відключень одночасно, в інші періоди доби – по три черги.

«Вчора, 26 серпня, ворог здійснив наймасштабнішу від початку війни ракетно-дронову атаку на українську енергосистему. Ремонтні бригади «Укренерго» вже почали аварійно-відновлювальні роботи. Енергетики працюватимуть 24/7, щоб якомога швидше повернути світло в домівки українців», – повідомили в компанії.

В Укренерго також відзначили високий рівень споживання електроенергії. Вчора Україна отримувала аварійну допомогу з енергосистем Польщі та Словаччини. Експорт електроенергії не планується.

Нагадаємо, міністр Герман Галущенко заявив, що ситуація в українській енергетиці після ракетного обстрілу росіян 26 серпня залишається складною. Під удар учора потрапила, зокрема, Київська ГЕС.

Через атаку вчора по всій Україні діяли аварійні відключення світла.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: