Моді провів розмову з путіним: що обговорювалося

Читать на русском
Прем'єр Індії Моді сьогодні провів розмову з путіним, політики обговорювали українсько-російську війну.
Getty Images

Прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді з президентом рф володимиром путін обговорили війну в Україні, яку індійський прем'єр назвав «російсько-українським конфліктом».

Про підсумки розмови Моді розповів у Twitter.

Переговори тривали три години: Єрмак розкрив деталі зустрічі Зеленського і МодіПереговори президента Володимира Зеленського із прем'єр-міністром Індії Нарендрою Моді тривали майже три години, що є рекордом.

«Сьогодні відбулася розмова з президентом путіним...Обмінювалися думками щодо російсько-українського конфлікту та моїми враженнями від нещодавнього візиту до України. Підтвердив тверду відданість Індії підтримці якнайшвидшого, міцного та мирного врегулювання конфлікту», – написав Моді.

Він також повідомив, що під час розмови сторони «обговорювали заходи щодо подальшого зміцнення особливого та привілейованого стратегічного партнерства».

Нагадаємо, 26 серпня Моді розмовляв по телефону з президентом США Джозефом Байденом і обговорив з ним обстановку в Україні та інші регіональні та глобальні питання.

А минулого тижня Моді вперше відвідав Київ, зустрівся з президентом України. Також Моді заявив, що Україна та росія повинні «сісти разом» і визначити шляхи завершення війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: