Сили ППО знищили півтора десятка «шахедів», які летіли на Київ (оновлено)

Читать на русском
Сили ППО збили півтора десятка дронів, які атакував Київ. Уламки впали у трьох районах, постраждалих немає.
Ілюстративне фото EPA

Сили ППО вночі 29 серпня знищили понад десяток ударних дронів, якими росія намагалася атакувати Київ.

Про це повідомили у військовій адміністрації.

Три найбільш масовані повітряні атаки на Україну: порівнянняПорівняння трьох масованих обстрілів України – 24 лютого 2022 року, 29 грудня 2023-го та сьогодні, 26 серпня.

Це була третя масована повітряна атака на столицю за останні чотири дні. Росіяни запустили «шахеди» з території окупованої Херсонської області, а також Курської області.

«На столицю баражуючі боєприпаси заходили хвилями та з різних напрямків. Повітряна тривога у столиці тривала понад 5 годин. Силами та засобами ППО було знищено понад десяток ударних дронів ворога», – повідомили в адміністрації.

У Голосіївському районі уламки впали на територію житлової забудови. Попередньо пошкоджені вікна та двері у багатоквартирному будинку.

У Дніпровському районі уламки також впали на територію житлової забудови без наслідків.

У Деснянському районі уламки впали на територію приватного домогосподарства, виникла пожежа у нежитловій будівлі, її ліквідували.

Інформації щодо постраждалих немає.

Оновлено

Пізніше у військовій адміністрації повідомили, що під час двох повітряних тривог сили ППО збили приблизно півтора десятка російських дронів. Жоден із ударних безпілотників не досяг своєї цілі.

Нагадаємо, минулої ночі уламки збитих дронів впали у Дніпровському та Деснянському районах.

26 серпня під час повторної атаки на столицю у Голосіївському районі постраждав чоловік – на його машину впали уламки безпілотника.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: