Україну вночі атакували балістикою та дронами: скільки цілей збила ППО

Читать на русском
Росіяни вдарили по Україні балістичними Іскандерами, ракетою Х-59/69 та шахедами. Сили ППО збили 27 дронів.
vinnitsa.info

Росія вночі 3 вересня вдарила по Україні трьома балістичними ракетами «Іскандер-М»/KN-23, керована авіаційною ракетою Х-59/69. Також з Курської області та мису Чауда в окупованому Криму було запущено 35 ударних дронів Shahed-131/136.

Про це повідомили в Повітряних силах.

Ворог хоче виснажити ППО: у КМВА прогнозують нові удари рф по КиєвуКиїв залишається пріоритетною ціллю для росіян, тому очікується, що ворог продовжить атакувати столицю ракетами та дронами.

До відбиття атаки залучалася авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи. Сили ППО працювали у Київській, Одеській, Харківській, Миколаївській, Херсонській, Полтавській, Чернігівській та Сумській областях.

«В результаті протиповітряного бою збито 27 ударних БпЛА Shahed-131/136, шість – локаційно втрачені, інформація про руйнування чи потерпілих не надходила. Ще два ворожі безпілотники полетіли в напрямку Бєлгородської області та окупованої Донеччини», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, увечері 2 вересня російські війська завдали ракетного удару по готельному комплексу у Запоріжжі. Є загиблі та поранені, серед них діти.

Також було завдано ракетного удару по Дніпру.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: