Зеленський заявив, що ЗСУ утримуватимуть територію Курщини, допоки путін не сяде за стіл переговорів

Читать на русском
Керівництво України не визначало чітких термінів проведення операції у Курській області, повідомив Зеленський.
Фото: cnn.com

Керівництво України не визначало чітких термінів проведення операції в Курській області - території в росії будуть утримуватися до тих пір, поки путін не погодиться провести переговори.

Про це заявив президент Володимир Зеленський в інтерв'ю NBC News.

Західні експерти назвали сценарії розвитку війни після початку операції ЗСУ у Курській областіОперація у Курській області змінила уявлення про негативний перебіг війни для України, вважають експерти. Але тепер Україна має вирішити, що робити із початковою перемогою.

«Нам не потрібна їхня земля. Ми не хочемо приносити туди наш український спосіб життя», – сказав Глава держави.

За його словами, Україна утримуватиме населені пункти на Курщині, оскільки це є невід'ємною частиною «переможного плану» для припинення війни.

«Наразі вона (територія – ред.) нам потрібна», – додав Зеленський.

Він також заявив, що адміністрація Байдена не знала про операцію, і вона зберігалася в найсуворішому секреті навіть усередині України.

Нагадаємо, нещодавно головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив, що ЗСУ просунулися на Курщині ще на два кілометри.

Раніше президент Зеленський пояснив, чому військово-політичне керівництво зважилося на операцію в Курській області росії замість кинути сили армії на Донбас.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: