Росіяни обмежили в'їзд в Курчатов і посилили режимні заходи на Курській АЕС

Читать на русском
Влада Курської області на тлі просування ЗСУ ухвалила рішення обмежити в'їзд до міста Курчатов, де знаходиться Курська АЕС.
Фото: росЗМІ

Влада Курської області на тлі просування ЗСУ ухвалила рішення обмежити в'їзд до міста Курчатов, де знаходиться Курська АЕС.

Про це повідомив в.о. губернатора регіону Олексій Смирнов у Telegram.

Що відомо про Курську АЕС у російському КурчатовіНа інфографіці – що відомо про Курську атомну електростанцію, яка знаходиться у російському Курчатові.

Він розповів, що «найближчим часом» на в'їзді до міста з'являться спеціально організовані блокпости.

«Жителі міста, які мають реєстрацію, зможуть вільно в'їжджати до Курчатова. Для тих, хто не має прописки, але працює у місті, передбачена можливість отримання перепусток в адміністраціях міста Курчатова та Курчатовського району», – написав він.

Крім того, місцева влада вводить пропускний режим для співробітників Курської атомної станції та будівництва АЕС-2. Для отримання перепустки вони мають звернутися до керівництва своєї компанії.

«Транспортні засоби, які здійснюють транзитні перевезення і раніше переміщувалися територією Курчатова, повинні використовувати альтернативні маршрути об'їзду», – зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, вчора Курську АЕС відвідав керівник МАГАТЕ Рафаель Гроссі. Після інспекції він заявив про ризики ядерної аварії на станції.

Нещодавно у росЗМІ заявляли, що Курська АЕС готується до зупинки станції, якщо туди зайдуть українські війська. Росіяни вважають, що ЗСУ хочуть обміняти її на Запорізьку АЕС.

У ЦПД при цьому попередили, що російська пропаганда найближчим часом може готувати провокацію про нібито плани України застосувати «брудні бомби» або атакувати АЕС.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: