В ОВА розповіли, скільки цивільних вдалося евакуювати з Покровська за останній місяць

Читать на русском
У Покровську Донецької області продовжується евакуація цивільних осіб. За останній місяць із міста вдалося вивезти майже 20 тисяч мешканців.
Фото: АрміяInform

У Покровську Донецької області продовжується евакуація цивільних осіб. За останній місяць із міста вдалося вивезти майже 20 тисяч мешканців.

Такими даними поділився керівник ОВА Вадим Філашкін в ефірі телемарафону.

У Покровську готові кілька ліній оборони, щоб сповільнити вуличні бої – МВАДля захисту Покровська заздалегідь було збудовано кілька ліній оборони, перш ніж ворог зможе зайти до самого міста.

За інформацією місцевої влади, у місті залишаються ще 26 тисяч осіб, у тому числі понад одна тисяча дітей.

«У Покровську не працюють всі фінансові установи, але в банкоматах коштів достатньо для того, щоб обслуговувати кількість населення, яка залишилася в місті. Майже 90% усіх закладів, що обслуговують населення, закриті, але маленькі магазини та аптеки працюють», – розповів чиновник.

Філашкін додав, що в цілому ситуація на Донеччині залишається складною – окупанти намагаються наступати на всіх напрямках.

Нагадаємо, кілька днів тому британська розвідка писала, що росіяни прискорили просування до Покровська. При цьому прогнозується, що швидкість просування уповільниться, коли окупанти увійдуть до житлової забудови міста.

Також повідомлялося, що у Покровській громаді Донецької області, разом із Селидівською та Курахівською, значно посилено час дії комендантської години.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: