Жителі Покровська мають максимум два тижні на евакуацію – глава МВА

Читать на русском
Глава Покровської МВА закликав жителів евакуюватися протягом 1-2 тижнів через настання армії рф. Очікується примусова евакуація дітей цього тижня.
Фото: t.me/pokrovskonline

На Донеччині прискорилася евакуація. Враховуючи терміни просування російських військ, мешканцям Покровська краще залишити місто максимум за тиждень чи два, але можна й раніше. Наразі готується примусова евакуація дітей.

Про це заявив начальник Покровської МВА Сергій Добряк в ефірі Радіо Свобода.

Глава Мінреінтеграції закликала евакуюватися з трьох міст Донецької областіЖителі міст Покровськ, Мирноград та Селидове Донецької області мають евакуюватися до більш безпечних регіонів України.

За його словами, зараз збільшилися темпи евакуації з міста – щодня виїжджає 500-600 осіб. Приблизно 60% людей виїжджають самостійно.

Глава МВА зазначив, що з огляду на терміни просування армії рф, у жителів Покровська є тиждень-два на евакуацію, і закликав людей виїхати вже зараз, поки це можливо.

Добряк прогнозує, що вже цього тижня у місті запровадять примусову евакуацію дітей.

«Ми мали 13 700 дітей до повномасштабної війни. Зараз у громаді залишається ще 4 788 дітей, тобто третина ще залишається...Я думаю, що ми дійдемо до того цього тижня, що ми також матимемо примусове вивезення дітей», – заявив він.

Зараз у місті працюють всі сервіси та служби. Але вже незабаром їхню роботу можуть зупинити.

Нагадаємо, днями повідомлялося, що окупанти вже за шість кілометрів від Мирнограда, там також триває евакуація.

Глава Мінреінтеграції закликала евакуюватися з міст Покровськ, Мирноград та Селидове Донецької області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: