У Луцьку затримали чоловіка, який стріляв по військових ТЦК

Читать на русском
Правоохоронці затримали чоловіка, який здійснив озброєний напад на пост охорони Луцького ТЦК.
Фото: Нацполіція

У середу, 4 вересня, у Луцьку затримали чоловіка, який напав на пост охорони Луцького територіального центру комплектування.

Про це повідомляє Нацполіція.

У Міноборони пояснили, чому ТЦК продовжує видавати повістки на вулицяхТЦК продовжує роздавати повістки на вулицях, оскільки багато військовозобов'язаних порушують правила обліку та не оновили свої дані. Цей факт необхідно встановити.

Зазначають, що інцидент трапився вночі, 27 серпня, в Луцьку. Невідомий чоловік відкрив вогонь по військовослужбовцях, які несли службу з охорони режимного об’єкту на посту. Військові відкрили вогонь у відповідь.

Внаслідок стрілянини одного військовослужбовця було поранено, він був госпіталізований. Після перестрілки чоловік, що напав, втік.

«Провівши низку заходів, оперативники спільно із слідчими та співробітниками кримінального аналізу Нацполіції встановили місцезнаходження стрілка. Сьогодні, 4 вересня, за силової підтримки спецпризначенців поліції КОРД, правопорушника затримали», – йдеться у повідомленні.

Нападником виявився 40-річний місцевий мешканець. У чоловіка вилучили зброю та направили на дослідження. Мотиви скоєння злочину встановлюються.

Нагадаємо, в ніч на вівторок, 27 серпня, під час комендантської години стався озброєний напад на пост охорони Луцького територіального центру комплектування. У результаті чого був поранений старший солдат, нападнику вдалося втекти.

Раніше в Одесі чоловік з жінкою напали на поліцейську під час вручення повістки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: