Біля Верховної ради впали уламки російського безпілотника

Читать на русском
Вночі 7 вересня тривога у столиці на Київщині тривала понад 8 годин через атаку російських безпілотників. Уламки БПЛА знайшли біля Верховної ради України.
Верховна рада України

Цієї ночі у столиці та на Київщині оголошували повітряну тривогу через атаку російських безпілотників. Уламки БПЛА знайшли біля Верховної ради України.

Про це повідомляє ВР України та голова Київської ОВА Руслан Кравченко у Telegram.

Ворог вночі 7 вересня вкотре атакував Київ та область. Тривога тривала понад 8 годин, працювали сили ППО. Зокрема, уламки ворожих цілей впали біля будівлі Верховної ради України та руйнувань не завдали.

Кравченко додав, що в області влучань в об’єкти критичної, житлової інфраструктури і постраждалих немає, однак не обійшлось без пошкоджень приватних будинків.

«Внаслідок падіння уламків збитих цілей в одному з районів пошкоджено три приватні будинки. Вибиті вікна, пошкоджені двері, покрівлі дахів», – зазначив він.

Крім того, у двох районах поза межами населених пунктів зафіксовано пожежі трав'яного настилу та стерні.

У КМВА раніше повідомляли про падіння уламків БПЛА у Дніпровському районі міста. Крім цього, внаслідок атаки в Печерському районі сталося загорання на відкритій території.

Загалом ворог атакував Україну вночі 7 вересня 67 ударними дронами. В результаті протиповітряного бою вдалося ліквідувати 58 ударних БПЛА. Працювали воїни у Вінницькій, Рівненській, Хмельницькій, Київській, Кіровоградській, Миколаївській, Чернігівській, Черкаській, Сумській, Херсонській та Полтавській областях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: