Внаслідок атаки у чотирьох населених пунктах Бєлгородщини зафіксували пошкодження

Читать на русском
У неділю, 8 вересня, у Бєлгородській області росії лунали вибухи. Внаслідок атаки у чотирьох селищах зафіксували пошкодження.
t.me/vvgladkov

У неділю, 8 вересня, у Бєлгородській області росії лунали вибухи. Внаслідок атаки у чотирьох селищах зафіксували пошкодження.

Про це повідомив губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков.

Чотири найбільш масштабні атаки дронів на росію: наслідкиНа інфографіці – чотири найбільш масштабні атаки безпілотників на росію і що відомо про їх наслідки.

У неділю вдень він заявив про нібито роботу протиповітряної оборони в області. Згодом стало відомо, що внаслідок атаки у чотирьох населених пунктах зафіксували пошкодження, серед людей постраждалих немає.

«Чотири населені пункти зазнали атак безпілотників з боку ЗСУ. За попередніми даними, обійшлося без постраждалих», – йдеться у дописі.

Зокрема, у селі Дронівка Грайворонського міського округу БПЛА атакував припарковану у дворі приватного будинку ГАЗель. Відтак в автівці пошкоджено скло, дах та кузов. У селі Новопетрівка Валуйського міського округу внаслідок атаки дрона-камікадзе пошкоджено приватний будинок.

У Шебекінському міському окрузі в селі Муром двома безпілотниками було атаковано приватне домоволодіння. За даними Гладкова, там пошкоджена покрівля та вибиті вікна. Тоді як у селищі Маслова Пристань внаслідок атаки дрона пошкоджено скло у будівлі виробничого підприємства.

Інформацію про наслідки ще уточнюють.

Нагадаємо, 7 вересня безпілотники СБУ атакували великий склад з боєприпасами та технікою у населеному пункті Солдатське Воронезької області росії. Зброю звідти активно використовували окупанти під час боїв в Україні.

Керівник Центру протидії дезінформації РНБО Андрій Коваленко відзначив, що під час атаки знищили корейські ракети.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: