Зеленський призначив заступників голови ОП та радників президента

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський призначив двох заступників голови ОП та двох радників президента.
Суспільне

У неділю, 8 вересня, Володимир Зеленський зробив низку призначень в Офісі президента.

Про це йдеться на сайті Офісу президента.

Велике перезавантаження: звільнення та призначення в уряді ШмигаляРада сьогодні проголосувала за велике перезавантаження уряду. Звільнені міністри та їхні наступники – на інфографіці.

Зокрема, сьогодні звільнили з посади начальника Закарпатської ОВА Віктора Микиту й натомість призначили його заступником керівника Офісу президента. Також на цю посаду затвердили колишнього міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірину Верещук.

Крім того, на сайті президента опублікували два документи про призначення нових радників Зеленського. Мова йде про журналіста, одного з авторів промов президента Дмитра Литвина та ексголову Мінстратегпрому Олександра Камишіна.

Нагадаємо, Рада 4 вересня звільнила з посад Олександра Камишіна, Ольгу Стефанишіну, Руслана Стрільця та Дениса Малюську. 5 вересня у відставку відправили міністра закордонних справ Дмитра Кулебу та віцепрем'єрку Ірину Верещук.

Згодом парламент проголосував за призначення одразу дев'яти міністрів. В ЄС уже відреагували на кадрові зміни в Кабміні. А Зеленський поділився очікуваннями від роботи як нових, так і старих міністрів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: