Росіяни хочуть до кінця року паспортизувати всіх українців на окупованих територіях – ЦНС

Читать на русском
Російська окупаційна влада отримала завдання роздати паспорти росії всім жителям тимчасово окупованих територій України.
Фото: Getty Images

Російська окупаційна влада отримала завдання роздати паспорти росії всім жителям тимчасово окупованих територій України.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Довоєнні економічні показники: як жилося Донбасу та Криму до приходу росіїДонецьк, Луганськ, Сімферополь до російської агресії – якими були бюджети міст, державні субвенції та середні зарплати.

Зазначається, що Кремль має намір завершити примусову паспортизацію ТОТ до кінця 2024 року.

Наразі росіяни проводять жорстку інформаційну кампанію серед працівників підприємств, установ та організацій, які опинилися в окупації. А з початку 2025 року тих, хто не отримав російського документа, будуть вносити на спецоблік.

«Ця примусова паспортизація є частиною ширшої стратегії росії зі зміни демографічного складу окупованих територій та спроби легітимізувати свій контроль над українськими землями», - додали в ЦНС.

Нагадаємо, нещодавно загарбники вигадали новий спосіб паспортизації на тимчасово окупованих територіях. Так, росіяни почали видавати шкільну форму за отримання паспорта росії.

Також повідомлялося, що окупанти продовжують масштабну кампанію з вербування молоді на ТОТ. Це відбувається під виглядом так званого навчання патріотизму.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: