В Iвано-Франківську невідомі побили військового

Читать на русском
У середу, 11 вересня, група молодиків напала на військового в Iвано-Франківську. Деталі та причини інциденту з'ясовують слідчі.
Фото: Львівський обласний ТЦК та СП

У середу, 11 вересня, в Iвано-Франківську невідомі напали на чоловіка у військовій формі. Деталі інциденту з'ясовують слідчі.

Про це повідомляє Нацполіція.

За даними слідчих, у середу, 11 вересня, до Івано-Франківського районного управління поліції зателефонував мешканець міста та повідомив, що став очевидцем бійки між молодиками та чоловіком у військовій формі.

«Чоловік розповів, що зняв фрагмент сутички на мобільний телефон та передав відео слідчим. Поліцейські негайно відреагували на звернення та виїхали на місце події», – йдеться у повідомленні.

Поліцейські також опитали декількох свідків конфліктів. Особу потерпілого вдалося встановити. Це 40-річний учасник бойових дій. До поліції чоловік поки не звертався.

Правоохоронці з'ясовують деталі інциденту.

Нагадаємо, інцидент з побиттям колишнього учасника бойових дій стався у Смілі минулого тижня. Розголос він отримав після публікації відео в соцмережах.

Прокуратура повідомила про підозру чоловіку, який побив ветерана. Його також оголосили у розшук. 28-річний чоловік ховався від органів слідства в одному з готелів на території Черкаської області. Сьогодні вранці стало відомо, що чоловіка затримали.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: