В Одесі чоловік та жінка побили патрульну під час вручення повістки

Читать на русском
В Одесі 43-річний чоловік напав на поліцейську під час вручення повістки. Пізніше у бійку втрутилась 42-річна перехожа. Обох учасників інциденту затримано.
Фото з телеграм-каналiв

У п'ятницю, 2 серпня, в Одесі чоловік з жінкою напали на поліцейську під час вручення повістки.

Про це повідомляє Національна поліція.

«Сьогодні вдень у ході перевірки військовослужбовцями ТЦК та СП військово-облікових даних водія автомобіля КІА було встановлено, що чоловік кілька років не проходив ВЛК. Під час вручення військовослужбовцями громадянину повістки, він відмовився її отримувати та викликав на допомогу свого 43-річного брата. Чоловіки спровокували конфлікт з військовослужбовцями ТЦК та СП і патрульними поліцейськими, у який втрутилася 42-річна перехожа», – йдеться у повідмленні.

На записі з боді-камер поліцейських, видно, як 43-річний чоловік схопив патрульну за ноги і повалив на землю, а 42-річна жінка нанесла поліцейській декілька ударів по голові. Крім цього, чоловік вибігав та лягав на проїжджу частину дороги, перешкоджаючи руху транспортних засобів.

Жінку та чоловіка затримали, вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру.

Водій КІА теж завдав тілесних ушкоджень військовослужбовцю ТЦК та СП і втік з місця події. Наразі його розшукують.

У ЗМI також показали відео інциденту.

Нагадаємо, 4 липня стався конфлікт у Ворохті між місцевими жителями та співробітниками ТЦК. За даними ЗМІ, мешканці перекрили дорогу через невдоволення роботою місцевого ТЦК, співробітники якого поставили блокпост на в'їзді до міста та перевіряли документи у туристів.

За фактами цих подій правоохоронці відкрили два кримінальні провадження.

А вчора, 1 серпня, правоохоронці повідомили про підозру чотирьом жителям Ворохти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: