На Львівщині стався вибух біля ТЦК: що відомо

Читать на русском
У місті Буськ у Львівській області невідомий зловмисник кинув гранату у фасад будівлі ТЦК та втік.
facebook.com/MVS.LVIV

У Львівській області у місті Буськ пролунав вибух біля територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Попередньо, невідомий кинув гранату. Пошкоджено фасад та вікна будівлі.

Про це повідомляє поліція Львівщини.

У Луцьку на співробітників ТЦК напали з газовим балончикомУ Луцьку стався інцидент – на співробітників ТЦК, колишніх військових із передової, напали з газовим балончиком.

«Повідомлення про вибух, що стався біля будівлі ТЦК, розташованої у місті Буськ, Золочівського району, надійшло у поліцію 15 липня о 1:45. За словами заявника, невідомий зловмисник кинув гранату у фасад будівлі та втік», – пишуть правоохоронці.

У поліції зазначили, що внаслідок вибуху ніхто не постраждав, пошкоджено фасад та вікна будівлі.

Також повідомляється, що на місці працюють слідчо-оперативна група поліції, фахівці-криміналісти, вибухотехніки та співробітники інших служб поліції Львівської області.

Правоохоронці вживають заходів щодо встановлення особи та затримання зловмисника. Вирішується питання правової кваліфікації події.

Нагадаємо, раніше поліція відкрила дві кримінальні справи через конфлікт між ТЦК та цивільними у Ворохті. А у Луцьку на співробітників ТЦК напали з газовим балончиком.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: