США запровадили нові санкції проти низки російських медіа

Читать на русском
Сполучені штати ввели нові санкції проти медіагрупи Россия сегодня та відомого пропагандиста Дмитра Кисельова.
Фото: Getty Images

США запровадили нові санкції проти російської медіагрупи «Россия сегодня» та її генерального директора – пропагандиста Дмитра Кисельова.

Про це йдеться на сайті Міністерства фінансів США.

Що сталося з економікою росії за два роки повномасштабної війниЯкі зміни відбулися у російській економіці за два роки повномасштабної війни – на інфографіці.

До санкційного списку США увійшов медіахолдинг «Россия сегодня», який охоплює інформагентство «РИА Новости» та агентство і радіо Sputnik.

Санкції також торкнуться таких організацій, як «ТВ-Новости», яка є юридичною особою пропагандистського телеканалу RT, та «Евразия», яка розповсюджує так звану «культурну дипломатію» рф у світі.

У чорному списку Мінфіну США також присутні генеральний директор «России сегодня» Дмитро Кисельов та очільниця АНО «Евразия» Неллі Парутенко.

Нагадаємо, нещодавно Сполучені Штати ввели санкції проти 10 росіян та двох російських організацій, які намагалися впливати на президентські вибори в США.

Також Сполучені Штати напередодні Дня незалежності України вирішили розширити санкції проти росії. Під обмеження потрапили майже 400 фізичних та юридичних осіб з Азії, Європи та Близького Сходу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: