У Трампа заявили про повторний замах на вбивство

Читать на русском
У США відбулась стрілянина біля Дональда Трампа, коли він покидав свій гольф-клуб. У Трампа заявили про повторний замах.
Фото: AP

У неділю, 15 вересня, відбулася стрілянина біля Дональда Трампа, коли він залишав свій гольф-клуб у Вест-Палм-Біч, штат Флорида.

Про це повідомляє New York Post.

Випадки вбивства лідерів держав та політичних рухівПрем'єр Словаччини Роберт Фіцо пережив замах. На інфографіці – випадки вбивств лідерів держав та рухів.

За даними правоохоронних органів, Секретна служба відреагувала на стрілянину біля Дональда Трампа у штаті Флорида.

«На Трампа було здійснено чергову спробу замаху, він цілий і неушкоджений», — заявила конгресвумен Марджорі Тейлор-Грін

Зазначають, що біля гольф-клубу Трампа у Вест-Палм-Біч двоє людей нібито розпочали стрілянину. У передвиборному штабі заявили, що політик знаходиться у безпечному місці.

«Президент Трамп перебуває в безпеці після пострілів поблизу нього. Наразі жодних подробиць», — заявив речник Трампа Стівен Ченг.

Нагадаємо, 13 липня у кандидата у президенти США Дональда Трампа стріляли у Пенсильванії. Пізніше він заявив, що поранений у верхню частину правого вуха.

Підозрюваний у спробі вбивства Трампа, був ідентифікований як 20-річний Томас Метью Крукс із Бетел-Парку, штат Пенсильванія. В його автомобілі та будинку виявили компоненти для виготовлення вибухових пристроїв.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: