Замах на Трампа: в ФБР сумніваються чи дійсно у нього влучила куля

Читать на русском
Керівник ФБР Крістофер Рей заявив, що досі невідомо чи влучила у Трампа куля, чи він був поранений осколком.
Фото: REUTERS

У керівника ФБР Крістофера Рея з'явилися сумніви щодо того, чи дійсно Дональд Трамп постраждав від кулі під час виступу у Пенсильванії.

Про це пише The Guardian.

Випадки вбивства лідерів держав та політичних рухівПрем'єр Словаччини Роберт Фіцо пережив замах. На інфографіці – випадки вбивств лідерів держав та рухів.

Невдовзі після того, як нападник відкрив вогонь на його мітингу в Батлері, штат Пенсильванія, Дональд Трамп заявив, що саме куля влучила йому у вухо і спричинила кровотечу. Але вчора, даючи свідчення в юридичному комітеті Палати представників, директор ФБР Крістофер Рей заявив, що досі невідомо, чи це дійсно було так, чи Трамп був поранений осколком.

Також зазначають, що Трампа критикували за те, що він не надавав інформації про стан свого здоров'я після замаху, в результаті якого один учасник мітингу загинув, а інші були поранені.

Він оприлюднив записку про своє одужання після поранення від колишнього лікаря Білого дому і нинішнього конгресмена-республіканця Ронні Джексона, проте не дозволив медичним працівникам, які його лікували, публічно говорити про його стан.

Нагадаємо, 13 липня у кандидата у президенти США Дональда Трампа стріляли у Пенсильванії. Пізніше він заявив, що поранений у верхню частину правого вуха.

Підозрюваний у спробі вбивства Трампа, був ідентифікований як 20-річний Томас Метью Крукс із Бетел-Парку, штат Пенсильванія. В його автомобілі та будинку виявили компоненти для виготовлення вибухових пристроїв.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: