На Рівненщині горів пасажирський потяг

Читать на русском
Вдень 14 вересня загорівся пасажирський потяг сполученням «Коростень-Олевськ-Сарни». На щастя, обійшлося без постраждалих.
Фото: ДСНС

У суботу, 14 вересня, на Рівненщині загорівся пасажирський потяг «Коростень-Олевськ-Сарни».

Про це повідомляють у ДСНС.

«Сьогодні о 12:38 до Служби порятунку Рівненщини надійшло повідомлення про пожежу у потязі сполученням «Коростень-Олевськ-Сарни» поблизу села Рокитне Сарненського району. На місце виклику негайно було направлено два чергових відділення рятувальників селища Рокитне», – йдеться у повідомленні.

Працівники залізниці самостійно відчепили вагон та відігнали основний рухомий склад на безпечну відстань до приїзду рятувальників.

В результаті пожежі вогнем пошкоджено моторну частину потяга. Жертв та постраждалих немає. Причина пожежі встановлюється.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Укрзалізниця не планує підвищувати ціни на залізничні квитки на внутрішні рейси у 2025 році.

А у серпні у Стрийському районі Львівської області через шторм дерево впало на вагон приміського поїзда №6424 Стрий – Івано-Франківськ. Внаслідок інциденту були травмовані як серед пасажирів, так і серед залізничників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: