Росія вночі атакувала ракетами та дронами, у Кропивницькому є загиблий

Читать на русском
Росія вдарила по Україні керованими авіаційними ракетами Х-59/69 та 52 дронами. Сили ППО працювали у восьми областях, у Кропивницькому є загиблий.
Фото: ОВА

Російські війська вночі 18 вересня вдарили по Україні трьома керованими авіаційними ракетами Х-59/69 та 52 дронами.

Про це повідомляють Повітряні сили.

Росіяни знову вдарили КАБами по Харкову, є пораненіОкупанти сьогодні завдали два удари КАБами по Київському району Харкова. Поранено рятувальників.

До відбиття атаки залучалися авіація, мобільні вогневі групи та підрозділи РЕБ. Було збито 46 «шахедів». Крім того, під дією засобів РЕБ п'ять дронів було локаційно втрачено, ще один – полетів до росії.

Військові також заявили, що внаслідок протидії керовані авіаційні ракети не досягли своїх цілей. Є пошкодження сільськогосподарської техніки.

Протиповітряна оборона працювала у Миколаївській, Херсонській, Черкаській, Кіровоградській, Київській, Вінницькій, Сумській та Полтавській областях.

У Кіровоградській ОВА повідомили, що у Кропивницькому внаслідок атаки є жертва, також поранено жінку.

«Внаслідок ворожої атаки в обласному центрі пошкоджено кілька житлових будинків. В одному із дворів сталася пожежа. На жаль, є загиблий. Легкі поранення дістала 90-річна жінка. Медики вже надали допомогу. Госпіталізації не потребує», – повідомив голова ОВА Андрій Райкович.

Нагадаємо, вибухи вночі були також у Києві та Сумах. У Сумах знову під ударом була енергетична інфраструктура.

Напередодні увечері ворог активно обстрілював Запорізький район. Внаслідок атаки двоє загинули та п'ятеро поранені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: