Німеччина надасть десятки мільйонів євро на лікування українських військових

Читать на русском
Влада Німеччини виділила додаткове фінансування на госпіталізацію та лікування українських військовослужбовців.
Фото: Getty Images

Влада Німеччини виділила додаткове фінансування на лікування українських військовослужбовців.

Про це йдеться у повідомленні, опублікованому на сайті уряду ФРН.

Допомога Україні чи преміум на Netflix: що обходиться дорожче платникам податків країн-союзників«Слово і діло» підрахувало, скільки один зайнятий громадянин країни-союзника витрачає на допомогу Україні. Ці витрати ми порівняли з місячною вартістю преміум-підписки на Netflix.

Там розповіли, що на програми із госпіталізації та лікування поранених українських військових нададуть ще 50 млн євро.

Зазначається, що витрати будуть відшкодовані без бюрократичних процедур Федеральним відомством з надання адміністративних послуг.

«Ця підтримка також передбачає допомогу тяжкопораненим солдатам, які борються за свободу своєї країни. Важливо надавати допомогу солдатам, які дістали поранення на війні. Завдяки знайденому нами рішенню ми забезпечуємо безпеку для отримання необхідного медичного лікування в Німеччині», – заявив міністр фінансівКрістіан Лінднер.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що Німеччина виділить додатково 100 мільйонів євро в якості допомоги Україні для проходження зими.

Також повідомлялося, що українська армія незабаром може отримати від Німеччини нову партію танків Leopard 1A5 та 12 гаубиць Panzerhaubitze 2000.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: