На Полтавщині двоє неповнолітніх підпалили авто військових

Читать на русском
На Полтавщині затримали двох неповнолітніх дівчат, які за вказівками російського куратора підпалювали автівки ЗСУ.
Фото: Нацполіція

На Полтавщині затримали двох неповнолітніх дівчат, які займалися підпалами авто військових.

Про це повідомляє Нацполіція.

У поліції розповіли, у яких областях найчастіше підпалюють авто військовихПоліція зафіксувала 74 випадки підпалу авто військових, найбільше в Одеській та Харківській областях.

«Поліція встановила особи двох дівчат віком 15 і 16 років, які причетні до підпалу автомобіля, придбаного волонтерами для потреб Збройних Сил України. Як повідомив начальник обласної поліції Євген Рогачов, неповнолітні діяли за вказівками так званого «куратора», який обіцяв їм винагороду», – йдеться у повідомленні.

Слідим вдалося з'ясувати, що одна з дівчат отримала пропозицію заробити гроші за підпал авто військових, швидкої допомоги чи поліції від невідомого хлопця, з яким познайомилась в одному з месенджерів.

Нині зловмисницям загрожує до восьми років ув'язнення.

Нагадаємо, нещодавно Служба безпеки та Національна поліція затримали у Києві ще п’ятьох поплічників російських спецслужб, які вчиняли підпали авто військових у столиці.

А у серпні Служба безпеки та Національна поліція затримали ще трьох молодиків, які за завданням рф палили військові позашляховики Сил оборони у Харківській та Iвано-Франківській областях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: