Стало відомо, коли Зеленський проведе зустрічі з Байденом та Гарріс

Читать на русском
Зеленський наступного тижня проведе переговори з американським лідером Джо Байденом та віцепрезиденткою США Камалою Гарріс.
Фото: Reuters

Президент Володимир Зеленський наступного тижня проведе переговори з американським лідером Джо Байденом та віцепрезиденткою США Камалою Гарріс.

Обидві зустрічі підтвердила пресслужба Білого дому.

План перемоги України: в Офісі президента розкрили ключові положення ініціативиПлан перемоги України, який раніше анонсував президент Володимир Зеленський, складатиметься з кількох блоків.

Там зазначили, що переговори відбудуться у Вашингтоні у четвер, 26 вересня. Спочатку Зеленський зустрінеться з Байденом, а згодом – з Гарріс.

«Лідери обговорять стан війни між росією та Україною, включаючи стратегічне планування України та підтримку США у її захисті від російської агресії», – зазначили у Білому домі.

В Офісі президента додали, що під час майбутньої зустрічі з Байденом Зеленський представить План перемоги України.

«Глава української держави розраховує обговорити деталі цього Плану, а також підтримку України з боку Сполучених Штатів у її боротьбі заради свободи», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 24 вересня у Нью-Йорку президент України виступить на засіданні Ради безпеки ООН, а наступного дня – на засіданні Генеральної асамблеї.

Також повідомлялося, що Зеленський у США може зустрітися із кандидатом у президенти від республіканців Дональдом Трампом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: