Все готово вже на 90%: Зеленський розповів, коли представить союзникам «план перемоги»

Читать на русском
Зеленський у понеділок, 16 вересня, провів низку нарад, присвячених підготовці та реалізації Плану перемоги у війні проти росії.
Фото: Офіс президента України

Президент Володимир Зеленський у понеділок, 16 вересня, провів низку нарад, присвячених підготовці та реалізації «плану перемоги» у війні проти росії.

Про це глава держави розповів у ході вечірнього звернення до нації.

Переговори з росією: як змінювалася риторика Зеленського під час великої війниНа інфографіці – як змінювалася позиція Володимира Зеленського щодо переговорів із росією під час повномасштабної війни.

Він розповів, що учасники нарад працювали над військовим, політичним, дипломатичним та економічним наповненням ініціативи.

«Залучені ключові особи за кожним напрямом. І необхідні для України кроки вже визначені, абсолютно чітко. Те, що може дати нам максимально сильні позиції для наближення миру – реального, справедливого миру. Для кожного кроку є й чіткий перелік пунктів, що саме необхідно, що саме працюватиме на посилення», – сказав Зеленський.

За словами президента, «план перемоги» виписано вже більш ніж на 90%. Зеленський вважає, що у комплексі цей пакет «може забезпечити правильний розвиток ситуації не лише для України, а й для всіх у світі, хто цінує міжнародне право».

«Вже на наступний тиждень ми готуємо План перемоги для представлення союзникам», - підсумував він.

Нагадаємо, нещодавно Зеленський заявляв, що кожен пункт плану перемоги залежатиме від рішень президента США Джо Байдена.

Раніше німецьке видання Bild опублікувало матеріал, у якому йдеться про те, що президент України може оголосити в США про фактичне заморожування війни. В Офісі президента відреагували на цю інформацію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: